VAN WIJCK THUISBEZORGD

VAN WIJCK THUISBEZORGD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Van Wijck thuisbezorgd. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 23:27 Het was heel lekker! Een aanrader
20 jun 2022 om 13:45 Even though the tracker said my food was ready I had to wait another 20 minutes. I literally saw them make the food there! I ordered pancakes which were completly dry with only a little drop of sauce.
21 mei 2022 om 11:00 I ordered the eggs benedict but requested then without the salmon. To my surprise they still added it so I couldn't eat it
28 apr 2022 om 14:21 Eten was erg lekker
6 apr 2022 om 16:30 Eten was heel erg lekker, bestellig was iets vertraagd.
28 mrt 2022 om 15:17 45 min later bezorgd dan de verwachte bezorgtijd .broodjes waren wel heerlijk ,zoals altijd
26 mrt 2022 om 13:31 Was super vers en hele goede kwaliteit! Bezorgtijd was van te voren netjes aangegeven :)
23 mrt 2022 om 19:09 Always delicious!
2 mrt 2022 om 19:24 Duurde erg lang, waren telefonisch niet te bereiken, geen jam bij de croissant (wel besteld natuurlijk), broodje was met spek (duidelijk aan gegeven zonder spek). Erg zonde met een simpel telefoontje hadden we 2 problemen kunnen oplossen.
1 mrt 2022 om 14:53 Long delivery time and half of the order was wrong. They didn’t pick up when I called
28 feb 2022 om 10:44 Het eten was heerlijk, en snel bezorgd. Wel ontbrak er helaas een drankje. Na contact met het restaurant boden zij bij de volgende bestelling een gratis drankje aan.