VAN WIJCK THUISBEZORGD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 170 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Van Wijck thuisbezorgd. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 19:16 Always excellent and delicious!
27 jan 2023 om 19:00 Het eten was werkelijk geweldig! Ik wou dat je ook later op de avond kon bestellen!
24 jan 2023 om 19:15 Always excellent!! Love the Caesar salad…packed with ingredients. Really enjoyed the beetroot sandwich, great flavor. Haven’t had a bad selection ever from Van Wijck
13 dec 2022 om 14:22 Extra ham en kaas op croissant besteld(dus extra betaald), krijg ik alleen kaas. Fix die shit, amateurs. En wie wil er nou bloemen op z’n croissant?
30 nov 2022 om 17:16 Top
9 nov 2022 om 14:31 Erg goede lunch, broodjes zagen er vers uit en waren goed verpakt!
2 nov 2022 om 19:40 Always excellent and delicious! We enjoy the breakfast wrap, croque monsieur, and the cesar salad.
28 sep 2022 om 23:29 Hier vaker heerlijk geluncht! Fijne plek en lekker eten. Het brood was deze keer alleen een vettig (Spanish Croque) en smaakte naar frituur. De chocoladecake en dagsoep waren heerlijk!
28 sep 2022 om 17:29 Ik heb mijn bestelling nooit gekregen dus wil geld terug
26 sep 2022 om 13:33 Wederom ontzettend goed. Als je via thuisbezorgd in de Seasar Salad een perfect gepocheerd eitje thuis ontvangt dan doe je echt wel iets goed. Goede ingrediënten en goede smaak.